onsdag 8 december 2010

Mer på smashwords

Efter cirka två månader har Drakkärlek 80 läsningar (nerladdningar) på Smashwords. Det vill säga att den nu är uppe i lika många nerladdningar där som den hade visningar på kapitel 1. Sen hur många av nerladdningarna som lett till att hela berättelsen lästs går förstås inte att säga. Men på samma sätt vet man ju heller inte hur många av visningarna på kapitel 1 verkligen var läsningar.

Men på det stora hela så verkar Smashwords vara ett lika bra ställe att hitta läsare på som kapitel 1. Däremot så har jag inga kommentarer på den på Smashwords medan kapitel 1 fungerade betydligt bättre för att få sådana.

Jag har även lagt in ytterligare en bok där. Leo och Freja: Rymdskeppet. Även den låg på Kapitel 1 ett tag och tjänade mycket på kommentarerna som den fick där. Jag tar betalt (1.99$) för den men det går att läsa hälften för att se om man gillar den. Det ska bli intressant att se hur intresset är för att betala. Tyvärr är paypal det enklaste sättet att betala, även om kreditkort fungerar, och det verkra inte vara alltför vanligt i Sverige.

Boken har följande beskrivning:
Freja och Leo har en astronomiklubb tillsammans. En kväll ska de studera en månförmörkelse. Freja ser något som de tror är en meteorit men när de undersöker den hittar de något mycket intressantare Berättelsen är lättsamt humoristisk men ger också spänning. Lämplig från ca 7 år för högläsning och egen läsning.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade